Betekenisvol werk
Stichting CAV is een financiële zorgverlener zonder winstoogmerk. Wij zijn er voor mensen die hun financiële zaken en/of zorgbeslissingen onvoldoende of niet meer zelf kunnen regelen, door bijvoorbeeld een beperking, schulden of ouderdom. Wij helpen hen met het beheer van hun financiële huishouding en met het nemen van beslissingen op het gebied van zorg en behandeling. Wij zorgen voor rust en stabiliteit. Dan kunnen mensen aan hun toekomst werken of gewoon van hun oude dag genieten. Je doet bij ons dus betekenisvol werk!

Overal in Nederland: 9 kantoren
Onze kantoren vind je in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Limburg (Geleen), Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Bij ons werken voornamelijk Bewindvoerders, Mentoren/Curatoren en Budgetbeheerders. Al deze teams hebben hun eigen ondersteuners en er is in elk kantoor ook altijd wel plek voor één of meer stagiairs.
Het kantoor in Zoetermeer is onze hoofdvestiging. Daar werken ook onze bestuurder en de collega’s die de teams in het land ondersteunen met bijvoorbeeld financiële administratie, ICT, HR en marketing.

Fijne sfeer [uitklap-menu] Iedereen die bij ons komt werken komt terecht in een collegiale, informele en open werksfeer. Jouw nieuwe collega’s zijn zonder uitzondering betrokken en enthousiast! Met de laptop die je van ons krijgt is thuiswerken natuurlijk geen probleem. Elk voorjaar organiseren we een gezellig dag waarop we met elkaar leuke dingen doen.

Nooit te oud om te leren
Wij bieden uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en elk jaar organiseren we een groots Learning Event. Die dag sluiten wij onze kantoren en komen we bij elkaar om allerlei verschillende trainingen te volgen. Hierdoor blijven we zowel in ons werk als op persoonlijk gebied groeien en ontwikkelen.

Goede beloningen
De salarissen die wij bieden zijn hoger dan marktconform – plus een 13e maand – en we hanteren de cao Ziekenhuizen die aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden heeft. En natuurlijk regelen we een mooie pensioenregeling voor je: bij Zorg en Welzijn.

Voor de zekerheid
Om erachter te komen of we echt goed bij elkaar passen beginnen we met een jaarcontract, maar we streven naar een langdurige samenwerking met een vaste aanstelling. We vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Stagiairs zijn welkom! [uitklap-menu]

Ben jij gedreven en zorgvuldig en zoek je een stageplaats?
Kom maar hoor!

Met jouw HBO opleiding SJD (Sociaal Juridische Dienstverlening) ligt een carrière als Bewindvoerder voor je in het verschiet. Bij Stichting CAV kun je je laatste stageperiode (10 maanden | 32 uur per week) vervullen en wij helpen je je studie af te ronden.

Klik hier [link naar ‘Info voor stagiairs’] om te ontdekken wat je bij ons leert, wat wij bieden en wat jij daarvoor meebrengt.

Heb je nog vragen over werken bij Stichting CAV?
Als je nog ergens vragen over hebt kun je contact opnemen met Saskia Boere; zij is onze HR Adviseur. Je kunt haar bellen via 088 8 228 228 of je kunt e-mailen naar s.boere@stichting-cav.nl.

Klik hier voor onze vacatures